På lag med Ønsketransporten

Protid samarbeider med organisasjonen Ønsketransporten som bidrar til at mennesker med sykdom og/eller svært begrenset førlighet, kan få oppfylt sine ønsker. Det kan være å delta i bryllup, begavelser, jubileer og andre viktige anledninger, eller å oppleve en fotballkamp, en konsert, eller å dra til et sted som har betydning.

Vipps minimum kr 100,- til Ønsketransporten, vippsnummer 744263, og du er med i trekningen av en Victorinox Maverick til en verdi av kroner 5 590,-. Konkurransen fungerer som en loddtrekning, hvor hver hundrelapp du bidrar med gir økte vinnersjanser.

Om klokken:

V241934 – Quartz, 100 meter vanntetthet, 43mm, Safirglass

Maverick fanger den eventyrlystne ånden til dyphavsdykkeren, hvor nøyaktig timing er et spørsmål om liv og død. Disse stilige klokkene har en enveisroterende bezel – en funksjon utviklet for dykkere for å registrere nøyaktig tid under vann. Over eller under bølgene leverer den teknisk presise og visuelt imponerende Maverick-klokken kontroll og presisjon for å navigere i det moderne livet, og er forbedret med ripesikkert safirglass for optimal utholdenhet.

Vinneren trekkes 15.09.2022.

Om Ønsketransporten

Ønsketransporten er en ideell organisasjon som har som formål å bidra til økt livskvalitet og livsglede til mennesker med livsbegrensning som følge av sykdom eller skade, ved oppfyllelse av ønske om spesifikk opplevelse eller deltakelse i meningsfulle sammenhenger med medisinsk- og etisk forsvarlig transport og følge.

Ønsketransporten ble etablert i Rogaland i 2017, og organisasjonens tjenester baseres på frivillighet. Tilbudet er kostnadsfritt for ønskeren og pårørende, og er ment som et supplement til offentlige tjenester da det ikke eksisterer et offentlig tilbud.

Finn ut mer

www.onsketransporten.no